Най-добър домашен лек за болки в гърлото? in BulgarianВъпрос
Вирусен сигурно, дъщеря го имали.Решение
Ами сега, аз нямам отговор за дъщеря си.

** Благодаря babby Исус прочетете подробности **

Толкова съм объркан, тя HAD? Ти го имаме сега. Ако се използва ... само ъ-ъ, поглъщат, тя ще си отиде незабавно.

Отговор
Билкова терапия:
Опитайте се да гаргара със златен печат чай, казва Варо Е. Тайлър, доктор на науките, професор по фармакология, в университета Пърдю. За да направите чай. Д-р Тайлър казва, че трябва да се изсипва вряща вода в продължение на една или две супени лъжици сушени билки, които можете да си купите в повечето магазини за здравословни храни. Стръмен в продължение на десет минути, прецедете за премахване на билки и се охлажда преди да се използва като вода за уста, казва той.
Sage е друг добър избор за възпалено гърло, според д-р Тайлър. Той казва, че да посегнат две супени лъжици пресни листа (на разположение в повечето магазини за здравословни храни), след това се изсипва вряща вода върху тях и стръмен в продължение на десет минути. Stain чай, за да се махат листата и се охлажда преди да се използва като вода за уста, казва той.
Д-р Тайлър предполага, че се повтаря гаргара като необходими за maximium 02:58 дни.

Отговор
Отиди на местния магазин за здравословни храни и купи RAW, нефилтриран мед. Мед от магазин за хранителни стоки е сироп, каквато и без никакви лечебни свойства. Нарежете лука на парчета, сложете лука в купа, и покриват напълно с мед. Оставете това за една нощ. На следващата сутрин, прецедете лук (или просто го вземете). Вземете 1 супена лъжица от този мед всеки час. Не, тя няма вкус на лук. Това не само ще направи гърлото се чувстват по-добре, но лук и мед, са антибиотик и антимикробно, така че те ще излекува гърлото си и стимулира имунната система.

Не уточнява възрастта на дъщеря ви моля, не забравяйте, че мед не трябва да се прилага при деца под 2-годишна възраст.

Отговор
Сложих около 3 до 4 супени лъжици захар в чаша чай (и го пият очевидно). винаги е работил за мен, без да се провалят, не знам дали това помага на някой друг. този не е за тежки болки в гърлото, обаче, аз вдишва дима от чайник да се опита да си прочистя гърлото, но Айв само трябваше да направя, че веднъж. на добър час

Отговор
Гаргара с топла солена вода няколко пъти. Chloraseptic таблетки или спрей за временно обезболяващ ". Ако не е по-добре в рамките на 5 дни, вижте MD интернист.

Отговор
Tylenol PM за дъщеря си. За всички големи момичета, въпреки че аз препоръчвам 3 Ws. Уиски, Вода, Вайнер. Вашият добре дошли.

Отговор
Hot Ябълков

Дори миг вид работи ...
((Прегръдки))
Надявам се, че се чувстват по-добре ♥

Отговор
Топъл чай с мед. Старомодно и проста, но тя работи. Надявам се, че помогна. Се чувстват по-добре.

Отговор
Протеин.

Отговор
това гнусно, но винаги работи ... гаргара с топла солена вода ...

не съм сигурен как работи точно, но го прави!

Отговор
lemsip (с аромат на лимон и евкалипт) хх

Отговор
Мед. Палта и успокоява.

Отговор
humidifer в стаята

витамин

пилешка супа

горещ чай

Отговор
Свине.

Отговор
гърлото ми е надраскан ... бяхме целува?
Original post: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090916150316AAztXgP