Водороден пероксид за зъбите си? in BulgarianВъпрос
Така че аз искам бели усмивка, но не искате да харчите твърде много пари, вярно е, че можете просто да бълбукане водороден прекис и тя ще избелите зъбите си? ПОМОЩ!Решение
Да! Действа! Опитах го и тя не избледнявам зъби. Трябва да продължим да го правим обаче, или ще се върне към първоначалния си цвят.

Отговор
отговорът е "да", смесете 2 части водороден прекис до 1 сода за печене на част ... и bursh с него в продължение на 2-3 минути 3 пъти на ден. това е по същество, че тези "избелване на зъбите пасти за зъби" са все пак.

(Dont използва водороден прекис, след като в продължение на 4 месеца ... "се разпада" обратно в вода и кислород, бързо, след като отвори, и вие сте по същество остава с бутилка H20 след това други листа кислороден атом.

Отговор
Всъщност, след известно време, това може да направи повече вреда, отколкото полза.

Разбира се, с помощта на паста за зъби или избелване ивица с водороден пероксид в него може да постигне чудеса, защото това е една малка концентрация на съединението и дълбоко почиства зъбите, отколкото избелване на повърхността.

Въпреки това, гаргара с права пероксид в крайна сметка ще изсъхне зъбите си, защото колко мощна е почистване на химически. Това може да доведе до състояние, известно като декалцификация, която е в основата на появата на доста непривлекателни бледи, сметанови места по зъбите.

Аз не бих препоръчал използвате направо пероксид на регулярна основа. Само веднъж в известно време, докато си миеш ежедневно с пероксид паста за зъби избелване.

Отговор
NO. Един лекар може да се наложи да изплакнете устата си с много разреден разтвор HP да debride мъртва кожа след сериозно изгаряне или нараняване на устата си.

В аптеката не може, но решение повече от 3% HP. За изплакване, ще се смесват, че 50/50 с вода (за да се получи 1 1/2% разтвор).

HP се концентрира достатъчно, за да избелите зъбите си ще унищожи отвътре ви устата и гърлото. За избелване, трябва да бъдат прилагани от зъболекар, който ще се увери, че само докосва зъбите си.

Отговор
Водороден пероксид убива бактериите и клетките. Макар да си държиш устата от събиране на вредните бактерии и инфекции, никога не съм чувал за избелване на зъбите. Вие вероятно биха могли да се окажат ме разбирайте погрешно, 1 супена лъжица на HP и 2 супени лъжици вода, за да го разрежда, и след това да видим какво ще се случи! можете също да се опитайте да си миете зъбите по три пъти на ден или след всяко хранене. , че е работил за мен.

Отговор
Водороден прекис е напълно безопасно да се използва за устата си. Първо изплакнете устата си с вода. На следващо място, мах малко водороден пероксид около устата си (не прекалено много, тъй като обемът му ще се увеличи с пяна, когато го сложите в устата си). Също така, можете да го разредете с малко вода, ако искате да, но това не е необходимо. След това изплакнете с вода отново и четка за зъби, както обикновено.

Отговор
Получих имейл, който заяви, че е вярно, и аз го вярвам, тъй като някои от избелващите пасти за зъби съдържат пероксид. Можете също да опитате смес от сол и сода за хляб не особено значение за размера на, намокрете четката за зъби и тя се потапя в сместа и да си миете зъбите. Това е нещо, което майка ми винаги ме накара да направя, когато бях дете. Това е нещо като препарат за почистване на зъбите. Просто изплакнете добре и не го глътне.

Отговор
Да, моят зъболекар препоръчва от над цялата стоматологична избелване неща, защото всички те получават само на повърхността. Перокисното получава всички петна и дори между зъбите. Той каза, че мога да го направя 2-3 пъти на ден, ако искате, но бъдете внимателни да не го глътне. Той каза, че може да добавите малко вода за уста за ароматизиране прекалено.

Отговор
Да, това е добре!! но бих се разрежда пероксид с малко количество вода .... може също да искате да си миете зъбите с малко сода за хляб. Натопи четина на вашата четка за зъби в някои сода и да си миете зъбите .... но се пазете го прави вкус гаден! да го направи само веднъж на ден. Аз правя това, за около 2 седмици всеки месец, и вие ще забележите зъбите си, ще получите бели малко = D

Отговор
Си Да вярно. Много зъболекар, включително мини, казват, че това е по-добре, отколкото нещо друго. Неговата по-естествено от Listerine и щипка по-ефективно. Преди устата измивания за това е това, което е била използвана, за да избелите зъбите си и да ги направи по-силен. Въпреки, че на вкус е ужасно, това е наистина ефективна. Казвам отивам за него!

Отговор
Всъщност, гаргара с водороден пероксид не е добра идея. Дози от прекис в професионалните системи за избелване е 16%, а ако ви погълне малко количество използван в тавите, тя не е голяма работа. Но ако случайно погълнете по-голямо количество 100% на пероксид, тя може да бъде опасно.

Отговор
Да! Моят зъболекар първоначално препоръчва това за мен, когато ми мъдреци идва, така че венците ми не ще се заразиш, и аз забелязах прекрасен страничен ефект ... зъбите ми се обърна много бели!

Пероксид също предпазва венците ми да стане на търг, и ме пази от получаване на гангрена язви. Просто бъдете внимателни, за да не го глътне!

Отговор
Ако искате по-бели зъби. тогава аз ще ви препоръча да си миете зъбите всеки ден вместо да гука това нещо, в което не знаеш нищо във вашата mouth.It е опасно да се направи нещо като пиене, наркотици, без одобрението на Вашия лекар, така че искам да се уверите, че знаете какво ви правят с иска си лекари

Отговор
Да, това е вярно
Съм си го направил
също така убива лош дъх
и се отървава на тон микроби
го опитате terrrbile
но тя работи
указанията на бутилката какво да се прави, когато искаш да го garggle
уверете се, че съм погълнат
или поне не много
и само да го направя
веднъж или два пъти седмично

=]
Надявам се това да помогне

Отговор
Здравейте баща ми е зъболекар, и аз ще го попитам, но не прави нищо без да пита експертите, друг начин е с лазер, който е скъп, можете да използвате някои Бистрители, аз ще го попитам за това.
добре

Отговор
Олеле, не бълбукане ... това, което правя, е да натопи четка за зъби в пероксид и четка отпред на зъбите си за около тридесет секунди .. след това изплакнете устата си с вода. Аз не предлагам да го правят повече от няколко пъти на месец, защото ще носят на емайла

Отговор
Опитах се, че за известно време, но не виждам голяма разлика.

Опитайте се да използвате Crest бели ивици - тези, в продължение на 2 седмици.
Те наистина вършат работа, но след 5 месеца, или така те не са бели.
Въпреки това, те прави зъбите ми малко чувствителни.

Надявам се това да помогне!
=]

Отговор
Да, това е добре за избелване, но те ни казаха в училище, за да сте сигурни, че не го правя всеки ден, защото тя може да убие добрите бактерии в устата си, но не е нищо лошо в това да го правят два пъти на седмица или така, аз срешите моята зъбите с него, преди да отида или нещо и аз мога да го забележите

Отговор
Да, тя не избелите зъбите си в additon за освежаване на дъха си. Той убива всички микроби, точно както когато го сложите в разрез. Ако прочетете на етикета, една от него основно се използва като изплакнете устата. Това не е най-вкусното нещо, макар.

Отговор
НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ!!! в училище имахме прожек asignment за молекулярни stuctures, така аз направих водород Perocide, според моите констатации, че нещата всъщност е смъртоносен при поглъщане. придържаме към редовно вода за уста, вместо да! не се рискува да я глътнете. е вашият избор (риск да я глътнете и да умре или да се плати малко повече за безопасна вода за уста)

Отговор
това е вярно. повече не го направя Тхо. само малко дневно няма да те нараня Тхо. просто може би като пълна шапка или малко допълнително. Dont използват толкова много, както бихте устата измиване Тхо. Само малко се извърви дълъг път.

Отговор
Аз използвам пероксид и сода за хляб, за да си измия зъбите всеки ден. Просто направите паста от него. Той работи също толкова добре, ако не по-добре от която и да е от тези бели ивици и всичко, което скъпи неща. Просто се уверете, че не погълне!

Отговор
Тя работи добре. Също така се опитват четка с права сода (натопи четката си направо в полето) и след това с четка с паста за зъби, след няколко седмици вие ще бъдете изумени от разликата и сода за хляб само струва около 55 цента на кутия

Отговор
Миенето на зъбите със сода за хляб работи, за да избелите зъбите си по-добре, и нейната безопасна за преглъщане, защото хората го ям през цялото време в храната. Аз бих се опитаме това, преди да се четка с пероксид ... ако ви погълне, че си в беда.

Отговор
преди да си миеш, можете да покриете паста за зъби четка за зъби със сода за хляб. аз правя, че и аз имам бели усмивка. : D

Отговор
Това не е много опасно вещество. Нейната основна го използвате за дезинфекция на малък разрез и рани, но го прави, както и за избелване на зъбите. Баща ми четка с нещата, в продължение на почти 50 години и ХЕС глоба.

Отговор
Да, моят зъболекар го препоръча.
Той каза, мах го alittle малко предната част на устата си (като вода за уста) и се налива малко паста за зъби преди да четка.

Просто не се поглъщат! хаха

Надявам се това да помогне!

Отговор
Чувал съм го и работи много добре. Аз го направих днес за първи път всъщност. Тя просто вкус наистина странно. Смесване с вода за уста е наистина страхотна идея.

Отговор
Никога не съм чувал само на водороден прекис. Не съм чувал за паста от сода за хляб и да си миете зъбите с нея.

Отговор
Аз използвам Закона за възстановяване уста и аз се смесват Listerine меджид предварително четка изплакнете със сода за хляб като сода за хляб и вода само сода с избелване изплакнете

Отговор
Ще прочета бутилка, преди да сложите в устата си
просто да изляза и да получите някои евтини измиване на устата като обхват или
нещо подобно, аз използвам това, или действа и работи чудесно

Всеки иска бели усмивка
Original post: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090119135501AAVR9pJ