Защо ми миризмата на пъпа? in BulgarianВъпрос
странно? може би, но тя смърди ... като ... аз не знам какво по дяволите не мирише, но искам да кажа, аз го измийте ... като мине над него със сапун в банята и го подсушете след това ..

но като понякога аз ще се опитам да го почиствате с Q-Tip и мога да ги видя от къде се намира. си така брутната.

Нормално ли е това? всякакви предложения, за да го поправим??Решение
Въпрос:

Това ще да звучи странно, но аз винаги съм бил любопитен за това ... Защо ли ми на пъпа имат миризма, ако разтривайте пръста ми вътре в него и да го подушиш? Нормално ли е това? Има няма мирис, освен ако не осъществят пряк контакт както с пръст и я помирише.

Благодаря,
Стефани


Отговор:

Аз просто попитах моя лекар този въпрос миналата седмица, тъй като имам един * innie * пъпа. Той каза, Пъпът е затворена зона, където е топло и влажно и бактерии е в капан в там заедно с петрола, които не се удаде да чист въздух, и може да получите свръхрастеж на бактерии или млечница. Това би обяснило лошо миришещи.

Marna Гатлин дула

====================================== ...
Следвайте инструкциите по-долу, ако наистина искате основно почиствани пъпа.

Как да почистите вашия пъпа:

Коремът бутони са един от най-трудните места на тялото си да се почистват. Някои хора имат мъх и мръсотията в пъпа си. Ето как да почистите вашия пъпа и да направи тялото си чиста.

Инструкции:

Стъпка 1. Съберете вашите доставки. Вие ще трябва няколко тампони и спирт за безопасно почистване на пъпа.

Стъпка 2. Дайте си достатъчно време. Вие може да навреди на себе си бързам. Бъдете много търпелив.

Стъпка 3. Потопете една глава на памучен тампон, напоен в спирт и леко се простират от едната страна на пъпа с една ръка. Поставете другата ръка (с тампон) по такъв начин, той се простира от другата страна на пъпа.

Стъпка 4. Внимателно работата си около пъпа.

Стъпка 5. Изхвърлете старите тампони и повторете процеса, ако пъпа все още е мръсна.


* Съвети *

-Не натискайте много силно. Бъдете внимателни!

- Също друг важен връх за тези, чийто корем бутони са чисти, но миришат лошо, а кожата е червена. Използвайте пране, който е за чувствителна кожа (можете да използвате femine измиване). Най-честата причина, защо миришат бутони на корема е, че когато миете със сапун и не изплаквайте добре кожата става суха и раздразнена.

-Q-съвети са едно и също нещо, памучни тампони, те са просто търговска марка.

Използване на спирт не трябва да изгори, освен ако нямате нарязани или болки в пъпа си. Но, ако по някаква причина тя не дразни да се опитате хамамелис. Водороден пероксид (кислородна вода) работи по-добре.

-Вашият пъпа е затворен, заздравели областта на стомаха, нищо не трябва да бъде в състояние да влезе по този начин. Посъветвайте се с Вашия лекар, ако това ви засяга.

====================================== ...

Други Предлага:

Стинки пъпа може да доведе до дисбаланс в тялото химия. Опитайте почистване пъпа с Q-Tip, потопени в масло от чаено дърво два пъти на ден в продължение на една седмица. Това е чудесно за изчистването на бактерии и гъбички за Белодробна Aspergilloma (мицетома) и вероятно ще го разреши. Късмет! :)

====================================== ...

Надявам се, че ще намерите по-горе информация за полезен.

Отговор
Бактериите обичат топли и влажни райони, и, корема бутони някои хора са склонни да бъде добро място за тях. Те също са известни за даване на лоши миризми. Най-добрият съвет, който мога да ви дам, е да продължи да я миете всеки път, когато ви потопи с антибактериален сапун. Също така, може би бихте могли да опитате като Q-Tip с малко дезодорант върху него и неточен удар пъпа ... Не съм го пробвал, но звучи, че ще проработи.

Отговор
Най-вероятно, тъй като мъх и мръсотия ще се заби в него, или може да има бактериална инфекция.

Бих се консултирате с вашия лекар възможно най-скоро, само в случай, че е нещо сериозно.

Отговор
Мийте я със сапун, изплакнете обилно и се уверете, че го подсушете добре. Това ще ви помогне да се разбере.

Отговор
тона мръсотия и да изгради в нея, така че е проб това хаха
Original post: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081227002818AAr4Tvm