Hvad er den bedste hjemmeside builder program, du kender? in DanishSpørgsmål
Jeg ved, hvordan man bruger html og lave en hjemmeside fra bunden, hvad jeg ikke kender og kan lide at gøre undervise andre mennesker, hvordan det hele gjort. : (
Så for en af ​​mine nære venner Jeg vil gerne anbefale en hjemmeside gør program, så det er nemmere og hurtigere for ham.

Han foretrækker det på den måde, men virkelig ønsker det bedste ud af det bedste, jeg er enig, fordi der er en masse crappy hjemmeside gøre programmer derude, at jeg har spildt for meget tid på at eksperimentere med.

Så kender du nogen gode programmer til at gøre en god hjemmeside?Opløsning
Så vidt min viden, er de bedste gratis web-værter nedenfor. De vil skabe enorme mængder af relevant indhold, som søgemaskinerne elsker og belønne med stigende mængder af trafik.

Du kan opbygge din egen professionelt udseende hjemmeside hurtigt og nemt med gør-det-selv website builder, Ad gratis hosting, Social networking værktøjer som Facebook, Twitter integration, Tilføj 3. parts indhold som Youtube, Myspace video, Google maps.

1. http://www.moonfruit.com?cc=407902

2. http://www.yola.com/

3. http://www.webs.com/

4. http://www.wetpaint.com/

Svar
Du kan bruge to programmer, der er gratis:

1. KompoZer
2. Bluevoda Website Builder

Ved hjælp af disse 2 programmer er det rart at bygge webside. Hver har forskellige fordele og gode at anvende dem i kombination. Og begge er nødvendige, ellers er det ikke godt.

Svar
Dreamweaver, det er nemt og faktisk slags sjov ... og det er godt, gør en kvalitet website.

Svar
Dette er en introduktion til de værktøjer at bruge til at oprette en hjemmeside:

http://website-creation-tips.com/index.p ...

Svar
dreamwever er måde til dyre. Jeg bruger alleycode (dets frie) og den gratis version af CoffeeCup HTML editor.

Svar
Du kan finde trin for trin guide til hvordan du opretter en hjemmeside på hjemmeside som http://advancescript.com/webdesign.htm osv.

Svar
Ja. Baner. www.webs.com

Svar
Der findes ikke sådan noget. Så længe du ikke kodning hjemmesiden med hånden, det vil vise sig som shite. For tre grunde:

1) Koden vil vise sig frygtelig og rodet, det er en given. Man skulle ikke tro det ville være et problem, da det er alle bag kulisserne. Indtil du har brug for at lave en mindre ændring, fastsætte nogle cross-browser problemer med kompatibilitet, eller websiderne bruger omkring 4 gange så meget båndbredde som de har brug for.

2) Personer, der er uvillige til at lære webudvikling, er også uvillige til at tilbringe nogen reel investering i deres hjemmeside, hvilket betyder at det kommer til at være doven og sjusket

3) Hvis du ikke kender basale webudvikling værktøjer som HTML og CSS, chancerne er rigtig god, du ikke kender grundlæggende grafik / webdesign principper enten. Så du ender op med MySpace syndrom. Sure, kan din ven kun beder om et WYSIWYG website værktøj nu, men snart vil han spørge, hvordan man flise animerede GIF'er i baggrunden, integrere en MP3 spiller fuld udblæsning på hver side, og hvordan du bruger Flash-film til at give Kun navigation på hans site.

Spild ikke din tid med sådan noget vrøvl. Venner lader ikke venner bruge WYSIWYG kodning / scripting-værktøjer. Det bedste du kan gøre for ham vil være at sende ham nogle links til HTML / CSS tutorials.
Original post: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090707022234AAlKRAc