Αιμορραγία μετά την περίοδο; in GreekΕρώτηση
Γεια σου, Απλώς αναρωτιόμουν αν κάποιος από εσάς ποτέ αφαίμαξη και πάλι μερικές μέρες μετά την περίοδό σας. Σταμάτησα 3-4 ημέρες πριν και σήμερα, μετά την τουαλέτα i σκούπισε και υπήρχε αίμα πάνω στο χαρτί. Δεν ήταν επισήμανση ότι ήταν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα αίματος είναι λίγο μεγαλύτερο από μια τρύπα ντόνατ. Το χρώμα του αίματος δεν ήταν κόκκινο σκούρο κόκκινο ή καφέ jus καθαρό κόκκινο, όπως φρέσκο ​​αίμα. Δεν υπήρχε πόνος που συνοδεύεται πριν την αιμορραγία ή κατά τη διάρκεια της αιμορραγίας. Απλώς αναρωτιόμουν τι συμβαίνει και αν κάποιος δοκιμάσει ποτέ αυτό πριν. Σας ευχαριστούμε!

Και Ive όντας με την περίοδό μου για πολύ καιρό τώρα

Λύση
Αυτή η σύνδεση μπορεί να βοηθήσουν:
http://www.beyondfertility.com/art238.htm

Κατ 'αρχάς, ας ορίσουμε "κηλίδες". Spotting είναι όταν ένα κομμάτι του αίματος διέρχεται μέσω του κόλπου. Κανονικά δεν φθάνουν τα εσώρουχα, αλλά μάλλον είναι swiped με χαρτί υγείας μετά από μια κίνηση του εντέρου ή την ούρηση. Το αίμα μπορεί να είναι ροζ-χρωματισμένης βλέννας, σκουριασμένα καφέ ή φωτεινό κόκκινο. Spotting μπορεί να είναι μια φορά εμφάνισης, ή μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ώρες ή ακόμα και αρκετές ημέρες. Spotting δεν καθορίζει την πρώτη ημέρα της εμμήνου ρύσεως. Η πρώτη ημέρα της εμμήνου ρύσεως πρέπει πάντα να είναι η πρώτη ημέρα της πραγματικής αιμορραγίας.

"Normal" Spotting

Κανονική κηλίδες είναι τι μπορεί να συμβεί στο τέλος της αιμορραγίας ημέρες σας. Μία ή δύο ημέρες από κηλίδωση μετά από 3 έως 5 ημέρες του "αιμορραγία" είναι φυσιολογικό, και μόνο το τέλος της περιόδου αιμορραγίας.

Spotting που συμβαίνει στη μέση του κύκλου σου ή κηλίδες αίματος που συμβαίνει περίπου δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη του επόμενου κύκλου είναι πάρα πολύ φυσιολογικό. Αυτή η επισήμανση μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας. Βλέποντας μία κηλίδα αίματος κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας θεωρείται ένα εξαιρετικό σημάδι γονιμότητας. Θεωρείται ότι τα μέσα εντοπισμού του κύκλου συμβαίνει για έναν από δύο λόγους. Πρώτη αιτία είναι ίσως ότι, όταν το αυγό εκρήξεις μέσα από το θύλακα, μια μικρή αιμορραγία μπορεί να συμβεί. Αυτό το αίμα θα κάνει στη συνέχεια το δρόμο του και να εμφανίζονται ως "κηλίδες". Ή, κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας, το επίπεδο των οιστρογόνων αυξάνονται, και η εξέλιξη αυτή οδηγεί πολλές φορές τη μήτρα να ρίξει ένα κομμάτι της επένδυσης, η οποία εμφανίζεται με τη μορφή της «κηλίδες».

Spotting που συμβαίνει περίπου μια εβδομάδα πριν ο κύκλος οφείλεται - και μόνο διαρκεί για λιγότερο από μία ημέρα - είναι πιθανώς θεωρείται εμφύτευση κηλίδες. Αυτό συμβαίνει ως αποτέλεσμα του γονιμοποιημένου ωαρίου μέσα στην τρώσης επένδυση της μήτρας. Ή ένας άλλος λόγος για να δει την εμφύτευση κηλίδωση μπορεί να οφείλεται σε μια ελαφρά αύξηση των οιστρογόνων και της προγεστερόνης πτώση πριν το ωχρό σωμάτιο αναλαμβάνει την παραγωγή της προγεστερόνης. Το ωχρό σωμάτιο αναλαμβάνει την παραγωγή, όταν το εμφυτευμένο γονιμοποιημένο ωάριο σηματοδοτεί το σώμα ότι υπήρξε κύηση και ότι η επένδυση πρέπει να διατηρηθεί. Λάβετε υπόψη ότι η επισήμανση που συνεχίζεται για μέρες δεν είναι εμφύτευση κηλίδες.

"Ανώμαλη" Spotting

Ανώμαλη επισήμανση δείχνει μέχρι και κατά καιρούς εκτός από τις παραπάνω φορές. Ανώμαλη κηλίδες αίματος διαρκεί για μέρες. Είναι αφύσικο να εντοπίσετε ημέρες πριν από τον εμμηνορροϊκό κύκλο σας οφείλεται. Οι αιτίες της μη φυσιολογικό κηλίδες αίματος ποικίλλει.

Μια κοινή αιτία της κηλίδωσης αρκετές ημέρες πριν από την έμμηνο κύκλο οφείλεται προγεστερόνη είναι χαμηλή. Είναι η προγεστερόνη ορμόνη που βοηθά να διατηρηθεί η επένδυση της μήτρας για την εγκυμοσύνη και όταν πέφτει το επίπεδο της προγεστερόνης, του έμμηνου κύκλου συμβαίνει. Σε γυναίκες που είναι σε ανεπάρκεια προγεστερόνης, θα δείτε κηλίδες αρκετές ημέρες σε μια εβδομάδα πριν από τον κύκλο τους οφείλεται. Αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει μικρές στειρότητα και την πρόωρη αποβολή.

Ένας άλλος λόγος μπορεί να συμβεί επισήμανση θα μπορούσε να είναι τα ινομυώματα της μήτρας, τα οποία είναι αρκετά αβλαβή, αλλά πρέπει να τηρείται ένα μάτι. Ενδομητρίωση, τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων είναι μερικές άλλες αιτίες επισήμανση μπορεί να συμβεί. Οι πιο επιβλαβείς για τον εντοπισμό τους λόγους είναι δυνατόν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και μερικές μορφές καρκίνου.

Καλό θα είναι, αν έχετε εκ νέου επισήμανση που συμβαίνουν κάθε μήνα για να έχουν το γιατρό σας για τις εξετάσεις σας, μόνο και μόνο για να αποκλειστούν πιθανές επιβλαβείς λόγους γι 'αυτό και να σας βοηθήσει να ασχοληθεί με και / ή να θεραπεύσει τους λόγους πίσω από την επισήμανση.

Απάντηση
Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί ειδικά αν κάποιος είναι ακριβώς που αρχίζουν να έχουν τις περιόδους τους, επειδή το σώμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές που συμβαίνουν στο εσωτερικό.

Εάν είναι μια στιγμή δεδομένου ότι έχετε ξεκινήσει η περίοδός σας αυτό θα μπορούσε να είναι ένας δείκτης της μόλυνσης, αλλά ο μόνος τρόπος να γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι να δείτε τον γιατρό σας για περαιτέρω αξιολόγηση για να δούμε τι νομίζουν ότι συμβαίνει.
Original post: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071022160431AAVBcmk