Πώς μπορώ να σταματήσω το "pop up διαφημίσεις;».; in GreekΕρώτηση
Είναι μόλις ξεκίνησε και είναι πάνω από τις ερωτήσεις για σένα .. δεν μπορώ να δώσω τα αστέρια και μερικές φορές δεν μπορώ να πάρω για να κάνετε κλικ στο "απάντηση στο ερώτημα αυτό» ..Διάλυμα
Κάντε κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο για 5 τρόποι για να μπλοκάρει τα pop-ups στον υπολογιστή σας. Ή απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σε IE:
Από το μενού Εργαλεία, επιλέξτε Pop-up Blocker, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση Pop-up Blocker.

Στο Firefox:
Κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία στην πάνω μπάρα του μενού (για χρήστες Windows) ή το μενού του Firefox (για χρήστες Mac).
Βήμα 2
Κάντε κλικ στο Options (για Windows) ή Προτιμήσεις (για Mac). Το αντίστοιχο κουτί θα ανοίξει σήμερα.
Βήμα 3
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του περιεχομένου.
Βήμα 4
Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή "Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων" ελέγχεται.
Βήμα 5
Κάντε κλικ στο κουμπί «Εξαιρέσεις» και ένα κουτί με τίτλο «κατοικίδια Sites - Popups» θα ανοίξει. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση web τοποθεσιών για τις οποίες θέλετε να επιτρέψετε τα αναδυόμενα παράθυρα.
Step6
Κλείστε το παράθυρο και στη συνέχεια κλείστε το παράθυρο επιλογών κάνοντας κλικ στο «OK». Mac χρήστες πρέπει μόνο να κλείσετε το παράθυρο προτιμήσεων για να αποθηκεύσετε τις νέες επιλογές.

Απάντηση
Μακάρι να μπορούσα να σας πω, αλλά ψάχνω για τη λύση επίσης.
Έχω Mozilla Firefox με τα Windows και όλα τα pop-ups είχαν μπλοκαριστεί αμέσως πριν από τις περίεργες και αρκετά ενοχλητικό περιστατικά άρχισαν να συμβεί σε μένα και σε κάποια από τις επαφές μου.
Έχω ελέγξει και να επανελέγχονται, ακολούθησε αυτό που ορισμένοι από Απάντησαν σας συμβουλέψει να το κάνετε, αλλά εις μάτην. Όλα τα pop-ups πρέπει και θα πρέπει να αποκλειστεί χωρίς καμία εξαίρεση.

Εγώ δεν κάνω πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό, αλλά είμαι βέβαιος αυτό είναι το Yahoo. Η Yahoo στόχος (αυτό το site έτσι κι αλλιώς γιατί δεν έχουν κανένα πρόβλημα σχετικά με emails, Google, Gmail κλπ.) ορισμένα μέλη περισσότερο από άλλους; Φαίνεται να είναι η περίπτωση, αν και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τους άλλους Απάντησαν. Και πώς και γιατί; Έχω παρατηρήσει ότι τα σαββατοκύριακα ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό. Πριν από δύο εβδομάδες, ήταν ένας εφιάλτης ....... κάθε φορά που κάνετε κλικ σε τίποτα, ερώτηση ή απάντηση, μια τεράστια διαφήμιση εισέβαλε οθόνη μου προσπαθεί να μου πουλήσει ΤΙΠΟΤΑ: Walmart, αυτοκίνητα, ζώα συντροφιάς, κρουαζιέρες, διακοπές, ενώνει Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ κλπ κλπ.

Αυτό είναι το Yahoo spamming κατά τη γνώμη μου.
Με τον τρόπο yahoo έχει ήδη καταβληθεί από τις διαφημίσεις στο πλάι.
Μία επαφή μου διαπίστωσε ότι 1 μεγάλη εταιρεία απαντώντας σε ερωτώντα (είδες το site "yahoo συνεργάτες; όσον αφορά τις εταιρείες που ... ξέχασε πώς ονομάζεται αυτό .. ήταν" βοήθεια "στους εξεταστές;

Ρώτησα μια παρόμοια ερώτηση περίπου 2 εβδομάδες πριν. Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι μιλούσα για, ενώ κάποιοι άρχισαν να παρατηρήσετε ότι συνέβαινε σε αυτές τις περιπτώσεις ......... αλλά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό.

Δεν νομίζω γιατί είμαι ιδιαίτερα στοχευμένες επίσης. Επειδή είχα μια TC σήμα κατά τη χρονική στιγμή; Επειδή έχω φθάσει στο επίπεδο 7; Είναι ακόμα ένα μυστήριο για μένα.

Όμως, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να υπομείνει - ή όχι (εγώ απλά παραιτηθεί) τα πραγματικά ενοχλητικό happenings ...... ίσως και περισσότεροι άνθρωποι θα μιλήσουν και να εξεγερθούν και να πείτε yahoo το κομμάτι του μυαλού τους.

Καταλαβαίνω τι περνάτε .......... ελπίδα ότι κάποιος θα διαβάσει τη θέση μου και να σας απαντήσω ακόμα μετά από μένα, ώστε να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τους υπολογιστές μας να εμποδίσει πραγματικά αυτές τις διαφημίσεις, μια για πάντα .

Όλα τα block-ups ρυθμίσεις στον υπολογιστή μου εγκατασταθεί χωρίς καμία εξαίρεση.
Μήπως ένα καθάρισμα κλπ. .... δεν βελτιώθηκε πολύ ...

Καλή τύχη!

Απάντηση
ON παράθυρο του browser σας, έχετε ένα υπομενού που λέει, Block Pop-Up Windows; Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ σε αυτό. Ή επάνω βέλος, τον έλεγχο, K

Λοιπόν, μπορώ να χρησιμοποιήσω Safari, τόσο η μορφή είναι ίσως διαφορετική για Macintosh.

Απάντηση
Πάνω βέλος ελέγχου Κ ή

υπάρχει μια μπλοκάρει pop-up διαφημίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο κουμπί που θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του θέματος

Απάντηση
για το firefox πηγαίνετε στο Tools -> Options -> περιεχόμενο και ελέγξτε το pop ups μπλοκ σε σχήμα κουτιού


δηλαδή για να πάει στα εργαλεία - pop> up blocker

Απάντηση
μπορείτε να σταματήσετε να ψάχνετε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες για αρχή ......

Απάντηση
Στις browser μου είναι κάτω από τα εργαλεία στην μπάρα του

Απάντηση
μπορώ να χρησιμοποιήσω τη ρεαλιστική προσέγγιση και να αγοράσει ένα blocker up Pop

θα

Απάντηση
Δωροδοκία τους, ή να τους δώσει μια μικρή επίδειξη peep από το δικό σας!

Απάντηση
θα το βρείτε στο εργαλείο bar x σας
Original post: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080530073843AA6rGYS