Πώς να θεραπεύσει την λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, Αρχική διορθωτικά μέτρα; in Greek



Ερώτηση




Λύση
Αν υπάρχει κάποια λοίμωξη θα πρέπει να έχετε κατά αντιβιοτικών. Πηγαίνετε στο Δρ β / γ δεν θέλετε να εξαπλωθεί στα νεφρά σας και να γίνει κάτι πιο σοβαρό.

AZO κάνει στο σπίτι ταινίες μέτρησης, ώστε να μπορείτε να δείτε αν έχετε κάποια λοίμωξη. Κάνουν επίσης τα χάπια που θα σας ανακουφίσει από τα συμπτώματα μέσα. Μπορείτε να αγοράσετε σε ένα CVS. Επίσης, πολλά ποτά και πολλά υγρά και χυμό cranberry - φροντίστε να πίνετε χυμούς με όσο χυμό φρούτων το δυνατόν περισσότερο.

Απάντηση
Πίνετε πολύ χυμό cranberry.

Απάντηση
χυμό cranberry και άφθονο νερό. Συνεχίστε να τρώτε γιαούρτι κρατά μακριά τα βακτήρια.

Απάντηση
δοκιμάστε www.safemedsforless.com. Έχουν μια θαυμάσια επιλογή των φυσικών / μητρική θεραπείες σε καλές τιμές. Θα σας το στείλουμε. Ή έχουν επίσης ένα φαρμακείο που μπορείτε να μιλήσετε σε ένα physican και να πάρετε μια σύνδεση perscription.

Απάντηση
μέρη και τα μέρη των βατόμουρων (με άφθονο νερό) ή πραγματικό χυμό cranberry. θα πρέπει να πιει σχεδόν όλο το γαλόνι ή λίτρο μπουκάλι χυμό και στη συνέχεια να περιμένετε περίπου 3-4 ώρες προτού να αισθανθείτε μια diffrence. δεν θεραπεύει τα πάντα όμως. για μια λοίμωξη seriouse χρειάζεστε αντιβιοτικά. έτσι αν δοκιμάσετε τα cranberries και δεν αισθάνονται καλύτερα με σε 5 ή 6 ώρες καλέστε έγγραφο σας. μια ουρολοίμωξη αφεθεί χωρίς θεραπεία μπορεί να προκαλέσει όλα τα είδη των προβλημάτων εκτός από ακριβώς αυτό το απαίσιο πόνο. μπορούν να οδηγήσουν σε blader λοιμώξεις που μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις των νεφρών.

Απάντηση
χυμό cranberry και πολλά από αυτό!

Απάντηση
Ο χυμός των βακκίνιων είναι ένα καλό προληπτικό, αλλά μόλις έχετε μια λοίμωξη, θα πρέπει να τον σκοτώσει. Πάρτε μερικά αντιβιοτικά, παρακαλώ.

Απάντηση
Χρειάζεται να αντι αντιβιοτικών από τον Δρ Μια εγχώρια θεραπεία δεν θα λειτουργήσει και η μόλυνση θα επιδεινωθεί.

Απάντηση
χυμό cranberry!

Απάντηση
Ο χυμός των βακκίνιων είναι μια καλή αρχή. Μερικά από τα Ερευνητικά ότι έχω κάνει δείχνει ότι η D-Manose θα θεραπεύσει μια ΛΟΣ που προκαλείται από την E-Coli. 90% του συνόλου των ουρολοιμώξεων που προκαλούνται από το e-coli.

Απάντηση
Χρησιμοποιήστε Juniper Berry ή αζωχρωστικές πρότυπο θα απαλύνει τον πόνο, θα κάνουν πορτοκαλί ούρα σας, ώστε να μην φρικάρεις. Χρειάζεται πραγματικά ένα αντιβιοτικό για τη μόλυνση.

καλή τύχη

Απάντηση
Καλύτερα ένα ξέρω είναι χυμός των βακκίνιων. Διαφορετικά ότι έχουν πέρα ​​από τα αντίθετα προϊόντα που μπορείτε να πάρετε τώρα χωρίς σενάριο.

Απάντηση
Δεν υπάρχει θεραπεία για OTC ουρολοιμώξεις. Χρειάζεται αντιβιοτικά. Μπορείτε να τους αποτρέψει από το πόσιμο άφθονο νερό και χυμό cranberry (100% χυμός δεν το κοκτέιλ), αλλά αν έχετε ήδη μια ουρολοίμωξη, χρειάζεστε ιατρική ότι μόνο ένας μπορεί να συνταγογραφήσει ο Δρ.

Απάντηση
χυμό μούρων ή καθιστούν μορφή χαπιού, αν θέλετε να πάτε αυτή την οδό και το σκόρδο χάπια - δεν υπάρχει μυρωδιά lol και είναι μεγάλη για κάθε μόλυνση-συν περίπου ένα γαλόνι του νερού την ημέρα, σοβαρά. μπορείτε να θεραπεύσει μια μόλυνση, εάν είστε enuf γρήγορα, αλλά αν έχετε συμπτώματα γρίπης και ρίγη πηγαίνετε στο dr!

Απάντηση
αυτό είναι σωστό, όταν χυμό cranberry παγοδρόμιο, αλλάζει το pH (οξύτητα) των ούρων σας που κάνει τα ούρα λιγότερο φιλόξενες για κοινά βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (δηλαδή E.Coli, εντερόκοκκοι κλπ.). Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να τονίσω είναι να πίνετε περισσότερο νερό από όσο το δυνατόν για να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα βακτήρια.

Απάντηση
χυμό cranberry. (και από τον τρόπο ήμουν ο πρώτος που θα απαντήσει)

Απάντηση
πηγαίνετε στο geez του dr του!

Απάντηση
Αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα με πολλές απαντήσεις από τους ανθρώπους που δεν ξέρουν την αλήθεια.

Δεν υπάρχει θεραπεία για ουρολοίμωξη, εκτός antibiotics.If αφήσετε την παραμονή λοίμωξη, θα διακινδυνεύσει μια λοίμωξη στους νεφρούς.

Ο χυμός των βακκίνιων είναι πάρα πολύ όξινο για να χρησιμοποιήσετε ενώ έχετε κάποια λοίμωξη. Αυτή είναι μια παλιά σύζυγοι tale.You να το πίνετε όταν έχετε ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα.
Πάρτε για το γιατρό. Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα σύντομα.

Απάντηση
δεν υπάρχει καμία θεραπεία για την ουρική οδό infection.but αν πίνετε χυμό cranbeery θα help.but θα πρέπει να το πιείτε everyday.at τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα

Kathy
Original post: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061120144928AAq0FKg