Hvor kan jeg kjøpe en bærbar PC uten operativsystem? in NorwegianSpørsmål
Jeg så på Dells Ubuntu bærbare datamaskiner, men de har betalt mer for de med Ubuntu forhåndsinstallert enn de med Windows. Jeg ønsker å kjøpe en bærbar PC uten å bruke ekstra penger for å ha OS installert. Jeg kan installere Linux selv.

Jeg er ikke så begeistret om Dells, ble jeg bare bruker dem som et eksempel.

Jeg kan selvfølgelig kjøpe en bærbar PC med Windows, formatere den og installere Linux. Det er ikke en stor avtale. Jeg antar det er bare min logikk, men for meg bør det være minst $ 50 mindre for å få en uten Windows.

Det rimer ikke i det hele tatt hvorfor Dell ville selge en datamaskin med en gratis OS for mer enn den samme datamaskinen med Windows, som ikke er gratis. For meg som ikke gir mening.

Jeg vil sjekke ut barebones bærbare kits, men de synes ikke å være mye av en besparelse heller.

Jeg vil trolig ende opp med å måtte kjøpe en med Windows forhåndsinstallert eller ta mine sjanser på ebay.

Oppløsning
Dell vil ikke selge en PC uten OS. De har stor PC-er og utmerket kundeservice skjønt. Så, bare, men uansett er det billigste og erstatte det selv.

Besvare
hvorfor ikke prøve ebay, ser jeg bærbare datamaskiner på det hele tiden uten OS

Jeg kjøpte en fra disse gutta:
http://stores.ebay.com/IT-bySMART

Besvare
http://help.lockergnome.com/general/Dell ...
dell har noen gode tilbud

Besvare
Jeg er ikke sikker på om du kan få en Dell w / o et OS. Men installerer Ubuntu gir deg muligheten til å formatere harddisken og tørke ut Windows XP off hovedsak erstatte den med Ubuntu Linux.

Også, jeg vet ikke om det er mulig eller ditt ferdighetsnivå, men akkurat som hvordan du kan lage en desktop fra enkeltkomponenter, tror jeg de har sett nå å gjøre det samme med bærbare datamaskiner. Det ville i siste instans være billigere enn å få en pre-bygget modell, og du kan ofte ha bedre spesifikasjoner enn de pre-bygget modeller for prisen.

Besvare
Det er en vanskelig en. Du må kanskje gå den lokale rute og har en lokal butikk å bygge deg en. Du kan også kjøpe komponenter for å bygge en bærbar PC, men det er vanskeligere å finne noe prisnivå.

Jeg ville bare gå videre og kjøpe den bærbare datamaskinen med hva OS installert. Det er trolig lettere bare å tørke av stasjonen rengjøre selv.

Besvare
Det er billigere å kjøpe en med en lience og så bare ikke bruke lience store selskaper som dell få lience for noen pounds så det ikke verdt dem å selge dem uten. Hvis du har en egendefinert gjort det vil koste deg mer i det lange løp. Bare få det med vinduer og formae og installere linux selv.

Besvare
Du kan definitivt finne en brukt en uten OS, men en ny en vil ha Windows eller noe på den. De vanligvis ikke gir deg muligheten til noe operativsystem på en ny retail laptop, så ikke tenkt på å være i stand til å få en rabatt på den. Du er nødt til å kjøpe en med Windows eller hva tørk den og laste det du ønsker.

Besvare
du kan bygge din egen på magicmicro eller micromagic.com

Besvare
bare kjøpe en med windows på ...
tørk den hardrive og installere linux

Besvare
Jeg tror den lokale forhandleren kan gjøre slike avtaler .........
Original post: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080214101637AA1ANUS